Mega Mekanik

07 Kasım 2013
Mega Mekanik

Mega Mekanik, 1989 yılından bu yana, güç aktarma ürünleri konusunda, sanayimizin tamamına hizmet vermekte ve kendisini sürekli olarak geliştirerek dünyada bu alanda kullanılan yeni teknolojilerin yakından takip edilmesi ve üretim sektörlerimize süratle ulaştırılmasına aracılık etmektedir. Firmamız, sanayide kullanılan çok çeşitli tahrik grupları, dişli kutuları ve mekanik, elektrik güç aktarma sistemlerinin ithalat, satış ve mümessilliğini yapmaktadır.

Kurulduğu yıldan bu yana müşterilerimizin ihtiyaçlarından yola çıkarak, ürünlerin doğru seçilmesi, uygun fiyata temin edilmesi, zamanında teslimi ve ürünün kullanım süresi içerisinde her türlü desteğin sağlanması amaçlanmaktadır.

Güç aktarma ürün gamının hemen hemen tamamını bünyesinde bulunduran firmamız, her tür özellik ve tahvilde redüktörler, standart ve frenli motorlar, hidrolik ve diğer özelliklerde kaplinler, değişik çapta dişli-dişsiz çember rulmanlar, kardan şaftlar, plastik ekstrüzyon ve enjeksiyon için vida kovan ve redüktörler, doğrusal hareket sistemleri, mekanik varyatörler, transmikser redüktörleri ile sanayimizin tüm sektörüne entegre çözümler sunmaktadır. Ticaretini yaptığımız ürün yelpazesindeki mamüllerin tümü birbirini tamamlayıcı ürünlerdir ve inşaat sanayinden makine imalatına, plastik sanayinden tekstile kadar birçok alanda kullanılmaktadır.

Satış sonrası hizmetlere çok önem veren firmamız, kendi bünyesinde bulundurduğu servis bakım departmanı vasıtasıyla müşterilerimizin yedek parça, bakım-onarım, ihtiyaçlarını gerek yerinde ve gerekse servis merkezimizde karşılamakta ve bu şekilde satmış olduğumuz ürün ve müşterilerimizle adeta sürekli bir bağ oluşturmaktadır.

Yurt dışında işbirliği içerisinde bulunduğumuz üretici firmaların tümü, ülkelerinde ve dünya endüstrisinde kendilerini ispatlamış, lider konumda söz sahibi olan kuruluşlardır. Kalite anlayışı, müşteri hassasiyet ve beklentileri konusunda firmamız ile aynı paralelde düşünceye sahip bu firmalarla işbirliğimiz sayesinde hizmetlerimiz yıllardır sorunsuz, tam bir müşteri memnuniyetiyle sürdürülmektedir.