Trakya Seminer

08 Kasım 2013
Trakya Seminer

“GÜÇ AKTARMA ÇÖZÜMLERINIZ IÇIN ÜRÜNLERIMIZ, YENILIKLERIMIZ"

Mega Mekanik, Trakya şubesi YST Endüstri ile birlikte düzenlediği “Güç Aktarma Çözümleriniz için Ürünlerimiz, Yeniliklerimiz" semineri 8 Kasım 2013 Cuma günü gerçekleşti.

Seminerde sektördeki yenilikler, yeni ürünler ve çözümler hakkında bilgiler verildi.

Öncelikle Mega Mekanik kurucu ortağı Gültekin Köksal söz alarak, firmanın tarihinden, bugününden ve vizyonundan bahsetti. Mega Mekanik bünyesinde bulunan Planet Redüktör, Mega Redüktör ve Mega Enerji şirketlerini ve sektörün neresinde bulunduklarını anlattı.

Daha sonra, dünyaca bilinen İtalyan Motovario markasının Türkiye ve Orta Doğu bölge sorumlusu Riccardo Ori standart ve yeni seri redüktörler ve varyatörler hakkında detaylı bilgiler sundu. Markanın güçlü teknik alt yapısı sayesinde sağlanan kolaylıklar üzerinde duran Riccardo Ori, dünya çapındaki montaj hatlarından da bahsedip bu konuda Türkiye’de Motovario Mega Mekanik işbirliğinin başarılı sonuçlarından söz etti.

Yine İtalya’nın önde gelen redüktör firmalarından olan Dinamic Oil’in Doğu Avrupa ve Türkiye bölge müdürü Daniele Fresa, planet redüktörler hakkındaki sunumunda ürün çeşitleri ve kullanım alanları konularında detaylı bilgiler verdi. Dünya çapındaki montaj atölyelerinden resimlerle devam eden sunumda, tedarikçi zinciri revizyonu ile teslim süresinin ne denli kısaltıldığından söz edildi. Kurulduğu günden bugüne hızla büyüyen Dinamic Oil firmasının Türkiye’deki temsilciliğini yürüten Planet Redüktör firması da yine Mega Mekanik grup firmalarından biri.

Plastikten çimentoya, tekstilden ambalaja çok çeşitli sektörlerden kalabalık bir katılımcı grubuyla gerçekleşen seminerde, katılımcılar hem dünya devi firmaların temsilcileriyle tanışma hem de sektördeki insanlarla iş ilişkileri kurabilme şansı buldu.

Mega Mekanik ve YST Endüstri’nin ev sahipliği yaptığı etkinliğe bölgedeki firmaların yanısıra Ticaret Odası Meclis Başkanı Metin Akgün ve Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Hocaoğlu da katıldı.

Seminerin kapanış konuşmasında YST Endüstri ortağı Sedat Topuzoğlu, böyle bir etkinlikle müşterileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu, bu paylaşımların devamının gelmesini dilediğini ifade etti.

Seminer, sunumların ardından akşam yemeğiyle devam etti. Katılımcılar canlı müzik eşliğinde hem birbirleriyle hem de firma temsilcileriyle bir araya geldi.

Bu etkinlikle Trakya bölgesindeki müşterileriyle bir araya gelmeyi, firmasını tanıtmayı, ürünlerini, markalarını anlatmayı amaçlayan Mega Mekanik'in, yüksek katılım oranına ve seminer sonrası katılımcı yorumlarına bakılarak bu amacına ulaştığı söylenebilir.