Radicon Ağır Sanayi Redüktörleri

23 Haziran 2014
Radicon Ağır Sanayi Redüktörleri

RADICON G serisi endüstriyel tip redüktörler günümüzün zorlu uygulamalarında orta ve ağır sanayi sektöründe güç aktarma elemanı olarak ihtiyaçları karşılamak amacıyla geliştirilmiştir. Yenilikçi modüler tasarım ve modern teknolojiyle üretilen redüktörler, en üst düzeyde performans ve çabuk teslimat hedefiyle üretilmektedir.
Radicon H serisi redüktörler ise parelel milli ve konik dişli olmak üzere 2 farklı gruba ayrılır. H serisinin modüler tasarımı ve imalatı, redüktörler arasında yüksek oranda ortak parça ve alt dişli kademe kullanımı başta olmak üzere birçok mühendislik ve performans özellikleri sağlamaktadır. Bu sayede imalat ve stoklamada optimum çözümler üretilebilmekte, bu da teslimatlara yansımaktadır.

Yeni nesil dişli geometrisi sayesinde yüksek yük taşıma kapasitesi ile minimum ses düzeyi, üstün verimlilik eşliğinde sağlanmaktadır. G ve H serisi dizaynında anahtar düşünce “servis kolaylığı” olarak nitelendirilebilir. Bu sayede, uzun ömür ve güvenilirliği sağlayan “kolay bakım” işlemleri gerçekleştirilebilmektedir.